در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
باسلام .وعرض ادب

احتراما خواهشمنداست نسبت به بیمه نمودن پسران مانند دختران تازمانی که ازدواج نکرده اند ازبیمه تامین اجتماعی تازمانی که شغل دارشوند ومانند دختران تازمانی که متاهل نشده دراینمورد اقدام نمایید بااحترام وتشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام این قانون تامین اجتماعی می باشد و برای تغییر این موضوع مجلس باید تصمیم بگیرد نه سازمان بیمه تامین اجتماعی (سازمان فقط مجری قانون است)

اطلاعات بیشتر در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی