در بازنشستگی و مستمری توسط
با توجه به فرمایشات وزیر رفاه که گفتند دیگر هیچ کس حقوق زیر 1میلیون دریافت نمیکند پس چرا پدر من هنوز 315هزار دریافت میکند.پس کی میخاد حقوقش افزایش پیدا کند.این حقوق کفاف زندگی ما را نمیدهد.مسئولین من جواب میخام.در اسرع وقت پیگیری شود.خواهش میکنم.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام این حرف وزیر رفاه برای افرادی است که حقوق کامل می گرفتن یا بالای 20 سال سابقه داشتن پدر شما زیر 20 سال سابقه دارد و ماده 111 برای افراد با سابقه زیر 20 سال اجرا نمی شود به همین دلیل حقوق پدر شما مشمول این افزایش نمی شود