در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من خودم اقدام بیمه تامین اجتماعی دارم صاحب کار دارم قبول نکرد ایا خودم میتوانم بیمه کنم
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام بیمه اجباری بر بیمه اختیاری مقدم است و شما خودتان می تونید خودتان را بیمه اختیاری بیمه تامین اجتماعی نمایید ولی بهتر است از بیمه اجباری (بیمه ای که توسط صاحب کار شما واریز می شود) استفاده نمایید

اطلاعات بیشتر در:

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری