در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایا به تخریب ساختمان بیمه تعلق میگرد؟ یا لیست کارهای ساختمانی که بیمه به انها تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام برای تخریب واحداث ساختمان باید پروانه ساخت از شهرداری گرفته شود که این پروانه مستلزم پرداخت حق بیمه به تامین اجتماعی میباشد و وقتیکه شما حق بیمه بپردازید اگر حادثه ای برای کارگر در طول کار در ساختمان بوجود بیاید تامین اجتماعی موظف است از پرداخت تعهدات برای شخص حادثه دیده جبران خسارت نماید که عبارت است از کارافتادگی استراحت پزشکی وبرقراری مستمری برای بازماندگان در صورت فوت