در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شرایط بیمه های عمر 10 - 20 و 30 ساله چگونه است ؟ و سود کدام یک از همه بیشتر میباشد؟
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه های عمر قرارداد بلند مدت است و هر چه سالهای بیمه ای و پرداخت بیشتر باشد مطمئنا اندوخته و مبلغ دریافتی بهتری خواهید داشت.و مبلغ حق بیمه بستگی به درآمد و توان مالی هر فرد دارد.شما با داشتن مشاور تخصصی میتوانید بهترین بیمه را داشته باشید.