در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
اگر رانندی در مهلت تعیین شده حق بیمه خود را پرداخت نکند چکار کند
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
راننده ای که عنوان بیمه وی ، بیمه رانندگان درون شهری باشد، اگر  سه ماه پیوسته حق بیمه خود را واریز ننماید، قرارداد بیمه رانندگان وی فسخ می شود‌ و اگر یا یا چند ماه در میان حق بیمه خود را پرداخت ننمایند، کارکرد ماه پرداخت نشده صفر محسوب و سابقه آن لحاظ نمی شود و جریمه ای نیز در کار نخواهد بود.(( البته مذاکرات تغییر این شیوه برخورد در مرکز در حال انجام است))
 رانندگان بین شهری تا پایان اعتبار کارت هوشمند تردد  رانندگان ، اگر حق بیمه خود را واریز ننمایند، به میزان دو برابر
از آنان اخذ خواهد شد، به عبارتی کمک دولت از آنان سلب خواهد شد.