در دیه و بیمه خودرو توسط
تصادف منجر به فوت سال ۹٤ اتفاق افتاده و پرونده پس از طی مراحل قانونی سال ۹٥ به صندوق تامین خسارت های بدنی ارسال شده مبنای پرداخت دیه کدام سال محاسبه میشود
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

هر زمانی که حکم قطعی صادر شود باید دیه بر اساس همان سال پرداخت گردد به دلیل اینکه دیه یوم الادا میباشد لذا باید بر مبنای دیه سال 95 پرداخت شود. میزان دیه را بعد از گواهی پزشکی قانونی دادگاه تعیین خواهد کرد.

در صورتی که بیمه گر در پرداخت مبلغ دیه تعیین شده پیش از افزایش نرخ آن محکوم شده باشد، دیه گیرنده می تواند پس از دریافت دیه به مبلغ سال گذشته با شکایت از بیمه گر در محاکم عمومی نسبت به اخذ مابه تفاوت نرخ دیه سال گذشته و سال جدید اقدام کند.