در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
چنددرصد از پورسانت بیمه عمر که به نماینده میدن به بازاریاب تعلق میگیره
3 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام معمولا اگر بازاریاب به صورت مستقیم مشتری را جذب کرده باشد حقش حداقل 70% است اما معمولاًاکثر نماینده ها کمتر پرداخت میکنند. ولی من خودم رشتم مدیریت بوده یکی از دلایل افزایش بهره وری نیروی کار ایجاد رضایت مندی و انگیزه است.که شما هر قدر بیشتر کارمزد بدهید بازاریاباتون بیشتر تلاش میکنن. الان سیاست های فروش بر اساس سود کم فروش بالا شکل گرفته پس اصلاً نگران نباشید. خدا ببینه کسی داره به کسی خیر میرسونه بیشتر هواشو داره. نیتتون خیر باشه پیشرفت میکنید.اما حق کسیو ضایع نکنید.