در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,450 امتیاز)
دوره آموزشی آقای مهندس محمد حسین یمکان گز در مورد بیمه عمر - در قسمت پاسخ
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ،

در ادامه مباحث آموزشی بیمه عمر ، به بخش 5 رسیدیم ، در این مبحث پوشش از کارافتادگی کامل و دائم توضیح داده می شود.

جهت مطالعه جواب به لینک زیر مراجعه فرمائید ، ضمنا در صورت داشتن هرگونه سوال مرتبط با این مبحث می توانید در زیر همین جواب  ، سوالات مربوطه خود را  بپرسید ( دکمه دیدگاه ) .

پوشش ازکارافتادگی کامل و دائم