در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

در بیمه عمر مثلا 20 ساله، اگه بعد از 10 سال فوت صورت بگیره و شرکت بیمه پولی که برای فوت قرار بود بدهد را به ذینفعان بدهد، آیا بعد از 20 سال علاوه بر پولی که تعلق گرفته، پولی جدا تعلق میگیرد برای مستمری بازماندگان یا خیر ؟
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
در بیمه های عمر بعد از فوت بیمه شده،بیمه نامه به پایان میرسد و تمام اندوخته فرد به اضافه سرمایه فوت به ذینفع داده میشود و دیگر بیمه ای شده ای وجود ندارد که بیمه نامه ادامه داشته باشد.