در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

اگر در حین دوره پرداخت حق بیمه عمر، سرطان و یا حادثه ای اتفاق بیوفته و شرکت بیمه هزینه را پرداخت کند، آیا باز هم بعد از مدت قرارداد پول ما رو میده یا سوخت میشه ؟
3 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه عمر بابت پوشش بیمه ای که به شما داده هزینه ای رو از حق بیمه شما دریافت کرده و اگر خدای نکرده فرد از این پوشش استفاده کند،این جز تعهدات بیمه بوده و هیچ تاثیری در اندوخته پایان نخواهد داشت و کامل پرداخت میشود.