در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام در صورت فوت بعد از خرید بیمه عمر آیا بیمه تمام مبلغ تعهدشده برای پوشش فوت را میدهد  برای مثال یک هفته بعد از خرید بیمه عمر فرد بیمه شده بمیرد آیا بیمه کل تعهد را می دهد
5 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
از زمان خرید بیمه عمر ،حتی یک ساعت بعد اگر فرد به طور طبیعی  و یا حادثه فوت کند بیمه تمام سرمایه فوت به اضافه مبلغ اندوخته فرد را به استفاده کنندگان فرد که خود تعیین کرده پرداخت می کند.