در شرکت بیمه توسط
بیمه آسیا دولتی یا شخصی است ؟
2 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

شركت سهامي بيمه‌آسيا در تيرماه سال ۱۳۳۸ به منظور انجام انواع معاملات بيمه و عمليات بازرگاني تأسيس شداين شركت در همان تاريخ ذيل شماره ۶۷۹۵ در اداره ثبت شركت‌ها به ثبت رسيده است.
براساس مصوبه شوراي انقلاب اسلامي و لايحه قانوني ملي شدن مؤسسات بيمه و مؤسسات اعتباري، مصوب سال ۱۳۵۸ شركت سهامي بيمه‌آسيا از تاريخ ۱۳۵۸/۴/۴ ملي اعلام شد.
در سال ۱۳۸۸ نيز براساس سياست‌هاي كلي اصل ۴۴ قانون اساسي و در راستاي اجراي بند (ج) آن، شركت سهامي بيمه‌آسيا در زمره شركت‌هاي مشمول واگذاري بخش خصوصي قرار گرفت و بدين ترتيب پس از پذيرفته شدن در سازمان بورس اوراق بهادار، سهام آن در تاريخ ۱۳۸۸/۱۰/۲ عرضه گرديد و بيمه‌آسيا بزرگ‌ترين بيمه خصوصي كشور شد.
شركت بيمه‌آسيا به منظور توسعه فعاليت‌هاي خود و تأمين نياز بيمه‌اي مردم شريف ميهن اسلامي مبادرت به ايجاد شبكه فروش گسترده‌اي در كشور كرده است. در حال حاضر بيش از ۱۰۰ شعبه و اداره پرداخت خسارت و بيش از 3۰۰۰ نمايندگي حقيقي و حقوقي در سراسر كشور شبكه فروش شركت بيمه‌آسيا را تشكيل مي‌دهند.