در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و احترام
خواهشمند است در خصوص موارد زیر پاسخ ارائه فرمايند.
1. برای انتقال 15 سال سابقه از صندوق نفت به تامین اجتماعی با حقوق ماهیانه 2 میلیون چقدر باید ماله التفاوت داد.
2. ایا انتقال سوابق بصرفه است،
3. امکان تقسیط مابه التفاوت هست و چگونه،
4. حداکثر مستمری تامین اجتماعی چقدر است.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام متاسفانه مبلغ خیلی کلانی باید بابت تغییر صندوق پرداخت نماید واصلا به صرفه نمیباشد موضوع بازنشستگی بستگی به پرداخت دوسال اخر کارکرد شما دارد  البته تقسط امکان پذیر نمیباشد چون قطعی میباشد لازم بیاداوریست در انتقال سوابق کمک دولت را باید خود شما باید پرداخت نمایید لذا به صرفه نمیباشد..ایمانی