در سوابق بیمه توسط
سلام من 25 سال سابقه خدمت با بیمه خدمات درمانی دارم و می خواهم صندوق بازنشستگی را به بیمه تامین اجتماعی تبدیل کنم چه مبلغی باید بپردازم؟
1 پاسخ
توسط
شما بایستی 21% جمع کل دریافتی خود را اعم از حقوق و مزایای مستمر و غیر مستمر زمان درخواست را پرداخت نمایید ، البته اگر الان از کارمندان دولت بابت اضافه کاری بیمه کسر نکنند ، فقط 21% حکم حقوقی را پرداخت کنید به ازای هرماه سابقه - البته مبلغ بدست آمده از سرمایه شما که از صندوق بازنشستگی کشوری به تامین اجتماعی میآورید کسر میشود و الباقی را بایستی خودتان پرداخت کنید- در جمع فکر نکنم مقرون به صرفه باشد- چون شما 25 سال بر اساس حکم حقوقی ثابت بیمه پرداخت کرده اید و الان بایستی با احتساب 21%حقوق و اضافه کاری آن را پرداخت کنید و مسلماً مبلغ آورده شما نمیتواند آنرا پوشش دهد و رقم قابل توجهی از آن متوجه شما خواهد شد چون صندوق های بازنشستگی سرمایه افراد را طبق همان مبالغ واریزی در طول سالیان گذشته محاسبه میکنند و انرا بر حسب تورم هر سال به روز رسانی نمیکنند - البته در اسفند سال 93 آیین نامه ای از سوی دولت تصویب شد که این موضوع را اجباری کرده بود یعنی تورم را به اصا سرمایه اضافه کنند ولی از سوی رییس مجلس (لاریجانی ) تایید نشد و مشکل همچنان ادامه دارد..... موفق باشد
سوال شده آبان 11, 2017 در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز) برای انتقال سوابق بیمه ایا دولت برای جانبازان تفاوت حق بیمه را پرداخت می کند ؟