در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
در صورت ترک کار و قطع پرداختی حق بیمه آیا استفاده از دفترچه بیمه جرم دارد ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی موظفند در صورت ترک کار و قطع رابطه بیمه پردازی نسبت به تحویل دفاتر درمانی به شعب مربوطه اقدام نمایند. بدیهی است در صورت امتناع از تحویل دفاتر درمانی بعد از ترک کار، به واحد اجرایی ذیربط و استفاده پس از آن، تخلف محسوب و وفق ماده 97 قانون تامین اجتماعی رفتار خواهد گردید .