در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
بیمه های مسئولیت حرفه ای چه بیمه ای است ؟
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام این بیمه نامه در ارتباط با اشخاصی است که دارای تخصص در حرفه خاصی بوده و مایل هستند مسئولیت مدنی خود را در مقابل مراجعان یا مشتریان خود تحت پوشش قرار دهند مثل پزشکان،مهندسان ناظر یا مجری، وکلا، سردفتران، حسابرسان و غیره .
لذا چنانچه در اثر اقدامات ایشان خسارات بدنی یا مالی به اشخاص ثالث که مشتریان آنها هستند وارد گردیده و مراجع ذیصلاح مسئولیت بیمه گذار را محرز بدانند بیمه گر در چارچوب بیمه نامه صادره خسارتهای مذکور را جبران خواهد نمود.