در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

به مدت 6سال است که در یک شرکت هواپیمایی کار میکنم. هرروز به یک بهانه یی بیمه را عقب میندازن . میگن مشکل ثبت داریم و چون روزنامه رسمی نیومده ایراد از خودشونه و حتی نیمیتونیم شکایت کنیم .چون اصلا اداره بیمه پیگیری نمیکنه. الانم که پافشاری کردیم بازم اهمیت نمیدن میگن مشکل از خود ثبت که نامه ی تغییر نام شرکت رو نفرستاده و به ما ربطی نداره. من نمیدونم واقعا باید چیکار کنم .
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

اقدام شما بعد از شش سال قابل تامل هست ولی با این حساب حتما به بازرسی تامین اجتماعی و اداره کار مراجعه فرمایید اگر گروهی بروید  سریعتر به نتیجه خواهید رسید