در شرکت بیمه توسط
سلام،

من چند روزیه که خودمو بیمه مستمری زنان خانه دار کردم واز بیمه نامه ملت پیامی با عنوان هدیه که یک فقره بیمه نامه آتش سوزی رایگان میباشد دریافت نمودم اما وقتی با دفتر ثبت نام تماس گرفتم شرایط گذاشتن و گفتن سیستم خودش برای همه مشتریان این پیامو میفرسته، سوال من اینجا س که چه طور میتونم وارد پورتال خودم بشم واز ذخیره خودم مطلع بشم
2 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)

با سلام و درود

شما باید به آدرس سایت مراجعه نمایید و نام کاربری و رمز عبوری را که از نماینده صدور دریافت نموده اید وارد نمایید  تا وارد صفحه کاربری خودتان بشوید

در صفحه کاربری امکاناتی همچون انواع درخواست ها و مشاهده ذخیره ریاضیتان محیا شده است که شما میتوانید ضمن واریز حق بیمه ها از پورتال خودتان در هر لحظه ذخیره ریاضی خود را نیز مشاهده نمایید.

دقت نمایید کد ملی شما بعنوان رمز عبور در نظر گرفته شده است و شش رقم اول شناسه واریزتان بعنوان نام کاربری تعیین شده است