در لیست بیمه توسط
سلام شماره بیمه من ۹ رقمی هستش الان میخوام لیست بیمه ارسال کنم خطا میده میگه شاره بیمه ۸ رقمی چیکار باید بکنم
3 پاسخ
توسط
با سلام

8 رقم سمت راست را وارد کنید

مثلا اگر شماره بیمه شما 235589648 است 35589648 را وارد کنید
توسط (31,640 امتیاز)
اگر شماره بیمه شما قدیمی هستش و دفترچه شما به تازگی تعویض نشده

اولین رقم از سمت راست مربوط به کد امنیتی شماره بیمه بوده که قبلا در شماره بیمه وجود داشته و اکنون حذف گردیده است

ولی اگر شماره بیمه شما به تازگی اخذ شده اولین رقم از سمت چپ حتما صفر است که باید آن راحذف کنید