در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
با توجه به اينكه اينجانب درايران زندگي نميكنم و تحت پوشش هيچ بيمه اي در ايران نيستم

اما براي رفاه حال خود و خانواده ميخواهم پوشش بيمه سلامت در ايران داشته باشم

بهترين پيشنهاد چيست؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خدمات در ایران قابل استفاده از بیمه سلامت بوده و پوشش درمان را شامل میگردد

پیشنهاد بنظر بیمه عمر و درمان بهترین گزینه برای شما با عقد قرارداد با یکی از بیمه های معتبر در ایران میباشد