در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ایا افراد بازنشسته که از سازمان بیمه تامین اجتماعی مستمری دریافت می دارند چنانچه مجدداً در واحد های کارگری مشمول قانون کار شاغل شوند بن کارگری شامل آنان خواهد شد ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

شرط استحقاق دریافت بن کارگری صرفاً شمول مقررات قانون کار نسبت به اشخاص بوده و در این زمینه کلیه بازنشستگان از جمله کارگرانی که بازنشسته شده و از سازمان بیمه تأمین اجتماعی مستمری دریافت می دارند چنانچه در بخش خصوصی شاغل شوند مشمول قانون کار قرار می گیرند و در نتیجه از مزایای بن کارگری نیز برخوردار خواهند بود و در این زمینه چنانچه سازمان بیمه تأمین اجتماعی در خصوص ادامه پرداخت مستمری بازنشستگی به دلیل اشتغال کارگر بازنشسته مقررات محدود کننده ای داشته باشد این امر مانع از شمول قانون کار نسبت به بازنشستگان شاغل در واحد های مشمول قانون کار نمی شود.