در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من چهل سال سن دارم ومیخوام بیمه اختیاری برای خودم ردکنم ولی گفتندکه باید حداقل ده سال سابقه بیمه داشته باشم آیا میتوانم سوابق.قبل راجمع کرده ومابقی را خریداری کرده تا ده سال سابقه کامل شود وبتوانم بیمه اختیاری شوم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای بیمه اختیاری در سن 40 سالگی تنها نیاز به 30 روز پرداختی حق بیمه به تامین اجتماعی بوده نه 10 سال

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی