در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام، برادرم پارسال با یک عابر پیاده تصادف کرده و منجر به فوت عابر شد.برادرم با ماشین تو تاکسی سرویس کار میکرد، الان بیمه میگه شما باید بیمه تاکسی سرویس رو میدادین، ما نمیدونستیم، بیمه معمولی دادیم، الان بیمه میگه شما باید 20درصد از دیه که تقریباً 30میلیون تومان میباشد، رو خودتون پرداخت کنید، خواستم بپرسم صندوق خسارت های بدنی بیمه مرکزی این مبلغ باقیمانده رو به ما کمک می کند؟ یا وام میدهد؟ یا به برادرم تعلق نمیگرد؟در چه صورتی کمک صندوق خسارات بدنی بیمه به برادرم تعلق می‌گیرد؟ باتشکر
1 پاسخ
توسط
سلام دوست عزیز .بله بعد از پرداخت شرکت بیمه باید برای تشکیل پرونده به صندوق تامین خسارات بدنی و یا نمایندگی آن در سطح کشور مراجعه نمایید .
فقط توجه نمایید بلافاصله بعد از پرداخت شرکت بیمه مراجعه نمایید چرا که تاخیر شما و افزایش دیه را به این دلیل صندوق تحت پوشش نمیگیرد و باعث مشکلاتی برای شما میگردد.
محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه