در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام اینجانب دارای 28 سال سابقه بیمه و دارای کارت ایثار و خدمت سربازی را خریده ام و تامین اجتماعی یک سال سختی زیان اور را برایم محسوب نمیکند چرا
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه اداره کار وتعاون برای شما تایید کرده باشد وتامین اجتماعی نمیپذیرد تنها به این دلیله که، شغلی رو که در فرم سخت وزیان آور نوشته اید، با عنوان شغلی که در لیست واریز بیمه کارفرما برای شما رد کرده مغایرت داشته باشد یا اینکه فاقد شغل باشید یعنی در لیست بیمه که در زمان گذشته کارفرما رد میکرد گاها ردیف شغل را نمینوشتن وبه این دلیل تامین اجتماعی مشاغل سخت رو تایید نمیکند