در بازنشستگی و مستمری توسط
مبلع ماهانه بیمه بازنشتگی برای زنان سرپرست خانوار چقدر است
2 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام

مزایای بیمه مستمری زنان خانه دار بیمه ملت :

1- پرداخت مستمری مادام‌العمر به زنان خانه‌دار.
2- زنان خانه‌دار از سن 18 سالگی تا سن 60 سالگی می‌توانند اقدام به خرید این بیمه‌نامه نمایند. مدت پرداخت حق‌بیمه با استفاده از جدول زیر مشخص می‌شود:

  ردیف                 سن بیمه شده              دوره پرداخت حق بیمه
   1                      18-25                          30
   2                     26-30                           28
   3                    31-35                            25
   4                    36-40                            23
   5                    41-45                            20
   6                   46-50                            18
   7                   51-55                             15
   8                   56-60                              13

3- در صورت تمایل بیمه‌گذار، امکان برقراری مستمری پیش از موعد مقرر وجود دارد. در این شرایط باید 5 سال از شروع بیمه نامه گذشته باشد و اقساط 5 سال به طور کامل پرداخت گردد. دراینصورت مستمری بصورت کسری از مستمری مقرر شده در بیمه‌نامه بصورت مادام‌العمر پرداخت خواهد شد.
4- بیمه‌گذار می‌تواند حق‌بیمه را به میزان 5 تا 20 درصد( که در ابتدای پوشش معین می‌شود)، بصورت سالانه افزایش دهد و در این صورت میزان مستمری اولیه افزایش می یابد. و در هر صورت مستمری تا پایان عمر، با نرخ رشد هشت درصد، به بیمه شده پرداخت می‌شود.
5- بیمه‌گذار پس از پایان مدت پرداخت حق بیمه، مادام المعر از صندوق مستمری بیمه ملت مستمری دریافت خواهد کرد. اولین مبلغ مستمری طبق مبلغ درج شده در بیمه‌نامه می‌‌باشد و تا پایان عمر، با نرخ رشد سالانه هشت درصد، به بیمه شده پرداخت می‌شود.
6-در صورت فوت بیمه‌گذار قبل از پایان دوره پرداخت حق‌بیمه ذخیره ریاضی (با سود 15% نسبت به حق‌بیمه واریزی) محاسبه و به ذینفع(ها) پرداخت می‌گردد.
7- در زمان فوت مستمری بگیر، به میزان سه برابر آخرین مستمری ماهانه، برای هزینه‌های ضروری فوت به ذینفع(ها) پرداخت می‌شود.
8- امکان انتخاب بازه اطمینان 10 ساله برای دریافت مستمری. چنانچه بیمه گذار این گزینه را انتخاب نماید و در 10 سال اول دریافت مستمری فوت کند، پس از فوت وی به مدت 10 سال مستمری به ذینفع مندرج در بیمه نامه پرداخت خواهد شد.
9- پس از پایان سال دوم، به فرد بیمه گذار و یا هر فرد دیگری که وی معرفی نماید تا 90 درصد مبلغ بازخریدی بیمه نامه بدون ضامن و یا دریافت وثیقه، وام پرداخت می شود.
10- امکان صدور کارت اعتباری بیمه ملت تا سقف 90 درصد مبلغ بازخریدی بیمه نامه جهت خرید از فروشگاه های طرف قرارداد.