در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

در مورد پوشش های بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه تجارت نو میخواستم بدونم شما اطلاعی دارید
1 پاسخ
توسط

مزایای کلی بیمه های زندگی شرکت بیمه تجارت نو:

  • معافیت از هر گونه مالیات (مالیات بر ارث، مالیات بر درآمد) و معافیت مبالغ سرمایه گذاری از مالیات بر ارزش افزوده
  • پرداخت سرمایه پوشش فوت (فوت به هر علت) بعلاوه اندوخته بیمه‌نامه در صورت فوت بیمه‌شده به استفاده‌کنندگان از بیمه‌نامه به صورت یکجا و یا مستمری
  • پرداخت سرمایه پوشش فوت ناشی از حادثه بعلاوه سرمایه پوشش فوت به هر علت و اندوخته بیمه‌نامه در صورت فوت بیمه‌شده به علت حادثه، به
  • صورت یکجا و یا مستمری جمعا تا ۵ برابر سرمایه
  • پرداخت غرامت نقص عضو جزئی و کلی ناشی از حادثه حداکثر به میزان سرمایه فوت به هر علت
  • پرداخت هزینه های پزشکی ناشی از حادثه تا ۱۰ درصد سرمایه فوت ناشی از حادثه
  • پرداخت هزینه های بیماری های خاص تا ۳۰ درصد سرمایه فوت به هر علت
  • معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی کامل و دائم بیمه گذار در صورت حادثه
  • پرداخت مستمری در صورت ازکارافتادگی کامل و دائم ناشی از حادثه
  • پوشش موقت فوت در اثر حادثه از زمان ثبت پیشنهاد تا زمان صدور بیمه نامه حداکثر به مدت یک هفته کاری
  • پرداخت اندوخته تضمینی و سود مشارکت در منافع محقق شده برای هر سال مالی بیمه نامه در صورت بازخرید کردن بیمه نامه و یا پایان قرارداد

 عابدینی

مشاور بیمه های بازرگانی