باز هستیم
مشاوره بیمه یا اداره کار
021-91023784
واتساپ
+1 امتیاز
2,784 بازدید
در پرداخت حق بیمه توسط
دوباره دسته بندی کردن توسط
باسلام من یازده سال است رییس هیات مدیره یک شرکت سنگبری سهامی خاص هستم وتا حالا به عنوان یک کاگر ساده در شرکت خودم بیمه بوده ام وشریکم به عنوان مدیر عامل شرکت بیمه است ایا من میتوانم به عنوان رییس هیات مدیره بیمه شوم با. تشکر
2 پاسخ
+1 امتیاز
توسط (15,920 امتیاز)

سلام و وقت بخیر

مدیرعامل ، اعضای هییت مدیره ، کارفرما ، مالک ، صاحبکار ، سهامدار و ... کارگر محسوب نمیشوند فلذا نمیتوانند بصورت بیمه اجباری حق بیمه پرداخت کنند ولی میتوانند خود را در قالب بیمه اختیاری بیمه نمایند.

توجه داشته باشید :

با سه شرط رابطه کارگري و کارفرمايي محقق مي شود:

1- شخصي بودن انجام کار

2- تبعيت حقوقي(رابطه دستوري) 

3- تبعيت اقتصادي(رابطه دستمزدي)

رابطه مدير عامل و اعضاء هيئت مديره در قبال شرکت براساس قانون تجارت همانند رابطه وکيل و موکل مي باشد و رابطه دستوری وجود نخواهد داشت.

در صورتي که اعضاء هيئت مديره علاوه بر عضويت در هيئت مديره متصدي مسئوليت ديگري در قبال دريافت حقوق و اجرت معيني باشند به اعتبار اين تصدي و با احراز شرايط سه گانه فوق الذکر مشمول مقررات قانون کار و به تبع آن بیمه بیکاری نيز مي باشند.


با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید
0 امتیاز
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

کارفرمایانی که قبل از صدور این دستور اداری در اجرای قانون اصلاح بند ب و تبصره 3 ماده 4 قانون تامین اجتماعی از طریق ضوابط بیمه  صاحبان حرف و مشاغل آزاد به‌صورت اختیاری نسبت به بیمه پردازی خود اقدام و در حال حاضر نیز بیمه‌پرداز سازمان تامین اجتماعی می‌باشند، در صورتی که قرارداد منعقده لغو نشده باشد، نیازی به انعقاد قرارداد مجدد ندارند و درج نام آنها در صورت اسامی مزد و حقوق کارگاه خود به منزله استمرار قرارداد بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد تلقی می‌شود.

همچنین کارفرمایانی که قبل از صدور این دستور اداری، بیمه پرداز سازمان تامین اجتماعی از طریق صاحبان حرف و مشاغل آزاد نبوده و یا قرارداد منعقده آنان با این سازمان لغو شده است، باید برابر فرم‌های تهیه شده، براساس  مقررات قانون بیمه صاحبان حرف مشاغل آزاد نسبت به انعقاد قرارداد اقدام کنند.

دریافت لیست و حق بیمه این‌گونه کارفرمایان برمبنای ماده 39 قانون تامین اجتماعی کارگران خواهد بود.

در ادامه این دستورالعمل آمده است، با توجه به این‌که   این قبیل کارفرمایان اختیاری می‌باشد، لذا چنانچه کارفرمایان مذکور از درج نام خود در لیست اسامی و پرداخت حق بیمه در مهلت مقرر قانونی موضوع ماده 39 قانون تامین اجتماعی خودداری کنند، این امر به منزله انصراف از پرداخت حق بیمه تلقی و ادامه درج نام و بیمه پردازی آنان منوط به احراز شرایط طبق مقررات بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد خواهد بود.

این گزارش حاکی است: مبنای پرداخت حق بیمه کارفرمایان مشمول این قانون در کارگاه‌های صنفی دارای دستمزد مقطوع بر اساس بالاترین رده دستمزد مقطوع فعالیت مربوطه بوده و نمی‌تواند از بالاترین رده دستمزد مقطوع همان فعالیت بیشتر باشد و دستمزد کارفرمایان در کارگاه‌های فاقد دستمزد مقطوع در صورت بیمه پردازی(از طریق بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد) بر اساس ضوابط قانون مذکور بوده و در صورت عدم بیمه پردازی بر اساس حداقل دستمزد سنواتی مصوب شورایعالی کار می‌باشد. لازم به توضیح است کارفرمایان مزبور از شمول قانون کار خارج بوده و بالطبع مشمول 3 درصد بیمه بیکاری نمی‌شوند.

همچنین بنا بر  قانون معافیت از پرداخت حق بیمه تا میزان 5 نفر کارگر، منحصرا کارگاه‌های مربوطه تا میزان 5 نفر کارگر مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرما بوده و کارفرمایان اینگونه کارگاه‌ها در صورت احراز شرایط یاد شده می‌توانند همانند نرخ مشابه کارگران نسبت به ارسال لیست و پرداخت حق بیمه خود طبق قانون معافیت اقدام کنند و پرداخت بیمه مازاد بر 5 نفر در کارگاه‌های مذکور بر اساس ضوابط مربوطه خواهد بود.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+1 امتیاز
1 پاسخ 4,553 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 14,841 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 3,051 بازدید

دسته بندی ها

تماس با بیدبرگ
درباره بیدبرگ
قوانین بیدبرگ

.
.
...