در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
مبلغ بیمه عمر ومخارج کفن ودفن در اداره کل بازنشستگی کشور، بعد از چه مدت وبه چه کسی داده میشود ؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
با سلام

مبلغ مربوط به مخارج کفن و دفن معادل مبلغ یک ماه حقوق می باشد و پس از برقراری مستمری به حساب مربوطه واریز می گردد. در صورتیکه بیش از یک نفر مستمری بگیر وجود داشته باشد می بایست با تکمیل فرم مربوط به رضایت پرداخت و مدارک انحصار وراثت ، یک نفر را از میان خود به عنوان نماینده انتخاب کرده و به سازمان معرفی کنند.

در خصوص بیمه عمر نیز پس از انجام مراحل انحصار وراثت بر طبق درصد های مربوطه پرداخت میگردد

برقرار باشید