در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام و خسته نباشید

پدرم تو یه شرکت کار میکنه و چند ماه پیش بخاطر گرفتگی رگ های قلبش مجبور شد عمل قلب باز انجام بده و دکترش هم فعلا 2 ماه براش استراحت پزشکی نوشته تو این مدت 2 ماه هم شرکت بیمه پدرمو بخاطر اینکه نمی تونه فعلا سرکار بره انجام نداده می خواستم بپرسم که پدرم باید چکار کنه تا بتونه این 2 ماه که شرکت بیمه اش انجام نمیده دوباره بیمه بشه؟ و آیا تو این مدت بیماری ، مزایای دیگه ای یا پرداختی بخاطر بیکاری 2 ماه ، به پدرم تعلق میگیره ؟                        با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله غرامت دستمزد ایام بیکاری به ایشان تعلق می گیرد . از پزشک معالج باید گواهی گرفته شود و بعد از تایید شورای پزشکی سازمان هم غرامت داده می شود هم جزء سابقه بیمه محاسبه می گردد .

با تشکر