در بازنشستگی و مستمری توسط
در شانزدهمین سال پرداخت حق بیمه به تامین اجتماعی هستم چطور میتوانم مستمری دریافتی در زمان بازنشستگی ام را از حداقل دستمزد افزایش دهم البته میخواهم 20 سال پرداخت حق بیمه داشته باشم ودرسن 45 سالگی بازنشست شوم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام حقوق بیمه شده از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آید. البته اگر در این دو سال افزایش غیر طبیعی باشد مبنا 5 سال آخر اشتغال می باشد

اطلاعات بیشتر در:

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی