در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام- بنده لیسانس پرستاری باسابقه 22سال خدمت (20سال پرستاری+ 2سال سربازی ) درحرفه پرستاری هستم آیامی توانم بااستفاده ازقانون مشاغل سخت وزیان آور با 48 سال سن در صندوق بازنشستگی کشوری به دیوان عدالت بازنشسته شوم-باتشکر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)

با سلام

بیمه شدگانی که حداقل ٢٠ سال سابقه کار متوالی یا بیست و پنج سال سابقه کار متناوب و پرداخت حق بیمه در کار‌های سخت و زیان آور را داشته باشند بدون شرط سنی می‌توانند در خواست بازنشستگی از سازمان تامین اجتماعی نمایند.