در دیه و بیمه خودرو توسط
اگرخودرویی باطناب درحال بکسل کردن خودروی دیگر است وعابرپیاده پایش به طناب بین دوخودرودرحال بکسل گیرکندوزمین بخورد موجب خسارت جرحی به عابر پیاده شود آیا این نوع برخورددرتعهد بیمه گر شخص ثالث قرار مبگیرد
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بکسل کردن خودرو توسط هر ماشینی انهم با طناب خلاف قوانین رانندگی است و ماشین بکسل کننده بایستی یا جرثقیل باشد یا از میله مخصوص بکسل جهت این امر استفاده کنند ،  خودروی بکسل کننده درصورت نداشتن شرایط ذکر شده مقصر است و می توان علیه ان شخص شکایت کرد و خسارت باید از محل بیمه ثالث خودروی بکسل کننده پرداخت و شرکت بیمه پس از پرداخت خسارت از راننده مقصر می تواند شکایت کرده و خسارت را عودت نماید ، چون عمل آن شخص غیرقانونی بوده است .