در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من  ٥ سال سابقه بيمه دارم ولي يك سال اخير بدليل جابجايي محل كار و مشكلات ثبتي شركت جديد يك ساله كه بيمه اي ندارم.

آيا قطع شدن اين يك سال بيمه كه از بهمن سال گذشته تا به الان هست را با پرداخت جريمه مي توان جبران كرد؟

اگر در سال جديد٩٥ اين كار انجام بشه مي توانم از بهمن٩٣ كه بيمه قطع شده را با پرداخت جريمه وصل كنم؟ يا امكانش نيست. لطفاً راهنماييم كنيد.

اگر امكانش هست بايد از طريق شركت انجام بشه يا شخصاً هم مي تونم فقط براي داشتن سابقش براي اين كار اقدام بكنم؟

ممنون از راهنماييتون
1 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درودبرشما،بله شما هرچند سال حق بیمه را پرداخت نکرده اید،میتوانید با مراجعه به شعب مربوطه،جریمه آن سالها را واریز نمایید و بیمه شما ادامه یابد.