در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام من دو سال پیش دوماه بیمه اختیاری پرداخت کردم بعد دیگه پرداخت نکردم الان بخوام دوباره ادامه بدم جریمه رفته روش
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،شب خوش.
بیمه اختیاری همونطوری که از اسمش پیداست کاملا" اختیاری است.
یعنی اگر تمایل داشتین یه قرارداد بین شما و سازمان تامین اجتماعی منعقد میشه که معمولا" بهترین نوع اون با نرخ26% منعقد میشه و حق بیمه 6 ماهه دوم سال بر اساس ماهانه حدودا" 212،000 تومان پرداخت میشه.
اگر دوباره بخواین بیمه اختیاری رو برقرار کنین،باید به نزدیک ترین شعبه تامین اجتماعی محل سکونتتون مراجعه کنین و حتما هم باید مجددا" آزمایش بدین.
اگر سابقه بیمه ای شما زیر 10 سال باشه از نظر پرداخت حقوق معادل با یک سوم حقوق و مزایای سال جاری دریافت خواهید کرد.
یعنی اگر 10سال سابقه داشته باشین،حقوق ماهانه شما 280 هزار تومان میشه که برا یدریافت این حقوق الان باید ماهانه 212،000 تومان حق بیمه بپردازید.
پیشنهاد میکنم در صورتیکه خیلی از دفترچه درمان در سال استفاده نمیکنین با نصف اون مبلغ یعنی ماهانه 110،000 تومان یک بیمه نامه عمر برای خودتان و با الباقی آن برای همسر و اعضاء خانواده هر کدام یک بیمه نامه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد خریداری نمایید.
در صودت نیاز به مشاوره و توضیحات بیشتر با شماره های بنده تماس بگیریت.
شب خوش،ایام بکام