در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام لطفا درمورد نحوه وشرایط پرداخت وام از محل سپرده بیمه عمر وسرمایه گزاری ازجمله نیاز به وجودضامن یا خیرو میزان سود وام ومدت بازپرداخت با ذکر مثال (مبلغ)توضیح دهیدونظرتون در مورداین که،گفته میشه شرکت های بیمه مایل به ذکر جزییات دراین مورد نیستن چون رغبت به پرداخت این وام ندارند رابیان کنید!
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
وام در بیمه های عمر از سال دوم بیمه ای ،90 درصد اندوخته خودتان و بدون نیاز به ضامن و چک در دو هفته کاری پرداخت میشود و در یک تا دو سال بازپرداخت آن میباشد و بعد تسویه دوباره میتوانید این وام را تا 90 درصد اندوخته دریافت کنید.