در سایر توسط
3 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درودبرشما،بیمه های عمر و سرمایه گذاری هیچ تخفیفی ندارد و اگر نماینده ای به شما بگوید با این درصد تخفیف بیمه عمر انجام میدهم،این از طرف شرکت نبوده و خودکارشناس انجام میدهد،مگر اینکه در جشنواره ای به مدت محدود برگزار کند تا تخفیفی لحاظ کند،ولی به عنوان مشاور بیمه ای به شما پیشنهاد میکنم به جای اینکه دنبال تخفیف باشید،با بهترین مشاور تخصصی بیمه زندگی مشورت کنید تا مناسب ترین شرایط را طبق نیاز شما انجام دهد و تنظیم کند.
توسط (3,590 امتیاز)
سلام. تخفیف ندارد ولی برخی نمایندگان هدایای خوبی مانند بیمه آتش سوزی رایگان یا شرکت در قرعه کشی یا تخفیف بیمه های ثالث و بدنه و غیره در نظر میگیرند.