در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نحوه، محاسبه ودریافت مستمری بازنشستگی در شرکت آتیه سازان بیمه سامان به چه نحوی است؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
با سلام و عرض روز بخیر
بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان،فارغ از آنکه از کدام نمایندگی فروش، خریداری شده باشه، شرایط منحصر بفرد و یکسانی در مورد پرداخت سود و بازنشستگی داره.
البته هنوز قانون گذار، درخصوص نحوه پرداخت مستمری اعلام نظر نکرده ولی راحت ترین راه برای اطلاع از رقم حدودی مستمری اینه که در جدول محاسبات اندوخته، مبلغ کل اندوخته رو در سال مورد نظر برای بازخریدی در نظر گرفته و سود بیمه ای اون مبلغ رو به ازای هر ماه محاسبه کنید. اون رقم میتونه یکی از رقم های پیشنهادی شرکت برای مستمری بیمه گزار باشه.
مستدام و پیروز باشید.