در دیه و بیمه خودرو توسط
بنده با ماشین خودم چپ کردم و راننده بودم و ضایعه نخاعی شدم.آیا دیه به من تعلق میگیرد؟بنده کنترل ادرار و مدفوع را از دست داده و ناتوانی کامل جنسی دارم
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با عرض سلام

بله شما شامل پرداخت غرامت بیمه راننده خواهید شد

ولی متاسفانه بیمه ها در ارتباط با حوادث رانندگی که خود راننده مقصر حادثه بوده است خود را ملزم به پرداخت غرامت تا سقف تعهدات خود میدانن و برای راننده تعدد دیات پرداخت نخواهند کرد

ولی خب از انجایی که دوستان زیادی با این مشکل مواجه شدن  ما توانستیم راهی را پیدا کنیم که برای راننده مقصر نیز تعدد دیات بگیریم و از این پس میشود راننده نیز بیشتر از تعهد بیمه خسارات خود را دریافت نمایید