در بازنشستگی و مستمری توسط
پدر من سال 83 فوت کرده است. کارفرما نسبت به واریز بیمه ماههای آخر ایشان اقدامی نکرد. پس از چند سال و بعد از شکایت به اداره کار رای به واریز حق داده شد که تامین اجتماعی قبول کرد. سال 93 به دیوان عدالت اداری شکایت کردیم که دیوان رای به واریز بیمه ماه های معوقه کرد. با واریز این بیمه ها مادرم از نظر قانونی (بند 3 ماده 80) مستحق برخورداری از مستمری بازماندگان شد.

سووال: تاریخ برقراری مستمری از چه زمانی باید باشد؟

ممنون می شوم پاسخ بدهید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
از زمان درخواست و ارایه به تامین اجتماعیحتی اگر سوابق تکمیل نشده باشد

اگر پرداخت نمینمایند باید با ارایه لوایح به دیوان درخواست تمام معوقات از زمان فوت تا زمان برقراری را بنمایید