در پرداخت حق بیمه توسط
بین بیمه بیکاری این جانب تا پرداخت مجدد حق بیمه حدود 15 ماه وقف ایجاد شده است آیا می توان این وقف را بصورت یکجا پرداخت کرد همجنین اینجانب نیاز به مشاوره دارم در صورت امکان شماره تماسی و جواب سوال را به ایمیل این جانب ارسال نمایید. با تشکر پورزینال
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

برای مشاوره تلفنی تامین اجتماعی می تونید با شماره 1420 تماس بگرید