در پرداخت حق بیمه توسط
سلام

اينجانب 5 سال حق بيمه قاليبافي را خودم پرداخت نمودم. اما در حال حاضر در يك شركت مشغول به كار مي باشم كه اين شركت بنده را ملزم به ارائه شماره بيمه نامه قبلي (بيمه قاليبافي) نموده است. با توجه به اينكه بنده مي خواهم بيمه قاليبافي را خودم تا زمان بازنشستگي پرداخت نموده و ادامه دهم. آيا امكان پرداخت حق بيمه مجزا كه از سوي كارفرما در شركت جديد پرداخت مي گردد بدون حذف قوانين بازنشستگي از طريق بيمه قاليبافي وجود دارد؟  آيا امكان پرداخت حق بيمه مجزا با شماره بيمه جديد در شركت وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
سلام شما نمی توانید به طور هم زمان هم از بیمه مشاغل آزاد (بیمه قالیبافی) و بیمه اجباری (بیمه ای که کارفرما باید انجام دهد) استفاده کنید و در صورت پرداخت همزمان پرداختی شما بابت بیمه قالی بافی از بین می رود و بیمه اجباری فقط محاسبه می شود