در بیمه بیکاری توسط
باسلام من به دلیل دیسک کمر بیکار شدم و سه سال بیمه بیکاری تعلق گرفت ولی چون شوهری که ناراحتی قلبی و یه کلیه از کارافتاده دارم تمام امور خونه و بیرون به عهدمه و چند بار بازرس امده ولی من نبودم البته هر ماه به وزارت کار برای خضور و غیاب میرم وحتی استشهاد محلی بردم شعبه و گفتم که من مستاجرم رییس قسمت بیکاری  به چند ماهی  با من همکاری کرد ولی دو باره مقرری منو قطع کردن البته اینم بگم من 53 سال دارم و هیچ جا به من کار نمیدن  و از این سه سال یکسال و سه ماه به من پرداخت کردن یه دفعه قطع کردن لطفا کمکم کنید من باید کجا برم و چیکار کنم
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام خیر بیمه تامین اجتماعی نمی تواند به صرف نبودن در منزل بیمه بیکاری را قطع کند ولی بازرس بیمه با توجه مشاهدات محلی به این نتیجه رسیده است که شما در حال حاضر مشغول به کار هستید و درنتیجه دیگر بیکار نیستید