در بیمه درمان تکمیلی توسط
میخواستم ببینم آیا نارسایی بسیار خفیف قلبی و پرولاپس دریچه میترال مانع تحت پوشش قرار گرفتن توسط بیمه تکمیلی طرح خانواده sos میشه؟ و اینکه آیا بیمه sos طرح خانواده، هزینه دارو رو هم پوشش میده؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در بیمه کمک رسان ایران SOS بعلت چکاپ کاملی که صورت می گیرد ، هرگونه پیشنیه بیماری مستثنی می گردند و شامل خدمات ارائه شده به بیمه شده نمی گردند.