در سایر توسط
سلام. میخوام روی موضوع بیمه و مشکلات موجود پیش روی صنعت بیمه کار کنم. برای طرح سوال تحقیق باید چند مشکل را تشخیص دهم. میشود لطف کنی کمک کنید تا بتوانم پایان نامه کارشناسی ارشد را با مفیدیت بشتر و قابل استفاده برای مسولین بخش بیمه با انجام برسد؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

خواهشمندم بصورت خصوصی با بنده تماس بگیرید در صورت امکان اگر کمکی از دستم بر بیایید در خدمت هستم.

اطلاعات کامل اینجانب : https://www.bidbarg.com/bimeh/user/mhyamkangaz

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما