در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در مواردي واريز مبالغ حق بيمه يك كارگاه به شعبه جديد تأمين اجتماعي، حتي با وجود اطلاع شعبه قبلي، در شعبه اوليه با فرض نپرداختن حق بيمه همراه است كه باعث مطالبه حق بيمه و جرايم تأخير از سوي شعبه اوليه مي‌شود، علت چيست؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
طرح‌هاي ساماندهي سوابق بيمه‌شدگان و برقراري شبكه جامع تأمين اجتماعي براي اتصال رايانه‌اي شعب تأمين اجتماعي به يكديگر با هدف حل چنين مشكلاتي با تمام قوا و با صرف اعتبارات و استفاده از نيروهاي متخصص و كارآمد، اجرايي شده و در حال پيگيري است. در مورد انتقال مكانيزه پرونده‌هاي مطالباتي، نرم‌افزار مربوط تهيه شده است و هم‌اكنون در حال طي مراحل آزمايشي است و به زودي مشكل مربوط به انتقال پرونده‌هاي مطالباتي حل خواهد شد.