در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام لطفا توضیح بدین در بیمه عمر پاسارگاد سقف پرداخت کارافتادگی دائم و بیماری های خاص چقدره؟
2 پاسخ
توسط
ویرایش شده
در از کارافتادگی کامل و دائم،معافیت از پرداخت حق بیمه باندازه 50 یا 100درصد حق بیمه؛

سرمایه از کارافتادگی کامل و دائم،10یا 25 یا 40 درصد سرمایه فوت تا حداکثر 40 میلیون تومان

سرمایه بیماری های خاص10یا 20 یا 30 درصد سرمایه فوت هست؛

نکته مهم در مورد پاسارگاد این هست که برای هر بیماری خاص تا سقف 25 میلیون غرامت قابل پرداخت هست یعنی در محموع 125؛یعنی اگر شما سرمایه 25 میلیون را اتنحاب کنید،در صورت ابتلا به هر کدام 5 میلیون،اگر 50 را انتخاب کنید، هر کدام 10م و اگر 125 را انتخاب کنید،برای هر بیماری 25 میلیون سرمایه دارید
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

درباره پوشش از کارافتادگی کامل و دائم  بیمه شده ، دارای 2 پوشش می باشد:

1- معاف ازپرداخت حق بیمه بمیزان 50 یا 100%  ( یعنی شخصی که دچار ازکارافتادگی کامل و دائم  گردد از پرداخت حق بیمه تا پایان قرارداد خود معاف می شود )

2- پرداخت غرامت از کارافتادگی بمیزام حداکثر 40% سرمایه بیمه عمر تا سقف 40 میلیون تومان ( مثال : شخصی که 50 هزار تومان ماهانه پرداخت می کند در اثر ازکارافتادگی کامل و دائم به ایشان 6 میلیون تومان غرامت از کار افتادگی تعلق می گیرد و برای حق بیمه پرداختی ماهانه 334 هزار تومان مبلغ 40 میلیون تومان می باشد )

فرمول محاسبه ={ مبلغ بیمه ماهانه * ضریب سرمایه عمر (60 تا 300 برابر ) } * 40%

جهت بیماریهای خاص :

پوشش بیماریهای خاص حداکثر 30% ضریب سرمایه عمر می باشد تا سقف 25 میلیون تومان برای هریک از بیماریهای : سکته قلبی ، سکته مغزی ، جراحی قلب و عروق ،پیوند اعضاء اصلی بدن ( قلب ، ریه ، کبد ، کلیه ، مغز استخوان ) ، انواع سرطان

فرمول محاسبه ={ مبلغ بیمه ماهانه * ضریب سرمایه عمر (60 تا 300 برابر ) } * 30%

*  میزان پوشش 10 ، 20 و یا 30% سرمایه عمر بیمه نامه در سال اول قرارداد می باشد و تا سقف 250/000/000 ریال برای هردسته از بیمارهای تحت پوشش بوده و فقط یکبار در طول مدت قرارداد برای هردسته از بیماریها قابل ارائه خواهد بود

* استثنا  سرطان: هرگونه سرطان در جای غیر مهاجم و کلیه سرطان های پوست به استثنای ملانوم بدخیم از پوشش مستثنی است.