در پرداخت حق بیمه توسط

دو سال در اداره کل حفاری مناطق نفتخیز جنوب اهواز در شرایط سخت کار کرده ام ولی متاسفانه حق بیمه برایم پرداخت نشده است.پس از مراجعه ایشان ضمن تایید کتبی سابقه کار یک نامه کتبی هم به تامین اجتماعی شیراز دادند با این مضمون که چون حق بیمه پرداخت نشده است محاسبه بفرمایید تا به شماره حسابی که اعلام می فرمایید واریز نمایند. متاسفانه علیرغم مراجعه بنده به تامین اجتماعی شعبه خودم رسیدگی نمی کنند. چه باید کرد؟

1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام از تامین اجتماعی می توانید به اداره کار بابت این موضوع شکایت کنید