در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام یه نفر بامن تماس گرفت و در مورد بیمه عمر بیمه مرکزی توضیح دادش می خواستم بدونم آیا این بیمه معتبره ؟
5 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز بیمه مرکزی یک نهاد قانون گذار و ناظر بر اجرای قوانین میباشد. شما برای خریداری بیمه عمر و سرمایه گذاری می توانید به شرکتهای دولتی و خصوصی مراجعه فرمایید . در خرید بیمه عمر باید به نکات زیر توجه کنید

1 توانگری مالی شرکت بیمه

2 سود مشارک پرداختی شرکت بیمه طی 5 سال گذشته

3 شفافیت صورت های سود و زیان شرکت بیمه

4 سیاست بلند مدت شرکت بیمه

نمایندگی صدور و مرکز پرداخت خسارت بیمه ملت 2580