در بیمه حوادث توسط
اگر کسی یک بند انگشت از دست دهد دیه ای که بیمه می پردازد چقدر است
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

ديه هر انگشت به عدد بندهاي آن انگشت تقسيم مي شودو بريدن هر بندي از انگشتهاي غير شست ثلث ديه انگشت سالم و در شست نصف ديه شست سالم است .

در خراش, كه ديه انگشت, ده درهم است, در غير شست بين بندهاى سه گانه تقسيم مى شود; يعنى, ديه هر بند 3/33 درهم نقره است و در شست بين دو بند تقسيم مى شود, چون شست, دو بند بيشتر ندارد; يعنى, ديه خراشِ يك بند انگشت شست, پنج درهم است و اين ديه در انگشتان دست و پا فرق نمى كند

محاسبه آنلاین مبلغ دیه در سال ۹۵